Viziune

Scopul ARBACS este de a facilita tuturor actualilor si viitorilor parinti din Romania accesul la informatii complete, precise si continue despre celulele stem, avantajele recoltarii acestora la nastere si rolul major pe care il pot juca in bunastarea unei intregi familii. Credem cu tarie ca parintii bine informati reusesc sa faca intotdeauna cele mai bune alegeri in ceea ce priveste viitorul copiilor lor.

Misiunea noastra este de a deveni un reper in ceea ce priveste informarea corecta inclusiv a personalului medical cu privire la afectiunile al caror tratament este recunoscut pe plan international ca fiind posibil prin transplantul, terapiile cu celule stem sau aplicatiile in medicina regenerativa, precum si cu privire la activitatile specifice bancilor de celule stem.

Promovand si distribuind informatii stiintifice si educationale, ARBACS pune la dispozitia specialistilor si pacientilor rezultatele cercetarilor din domeniul celulelor stem si al transplantologiei. Suntem constienti de faptul ca in domeniul sanatatii trebuie definite si respectate standarde de calitate inalte si suntem convinsi ca, in privinta activitatilor de marketing, autodisciplina serveste cel mai bine interesului public. Criteriile etice de promovare a serviciilor bancilor de celule stem sunt considerate fundamentul comportamentului corect, concordant cu realitatea si cu o moralitate impecabila.

ARBACS se bazeaza pe un cod de etica bine structurat, fundamentat si documentat atunci cand ridica problema limitelor si perspectivelor recoltarii, procesarii si terapiei cu celule stem.

Scopul final al membrilor nostri este acela de a pregati si a asigura familiilor grefe de buna calitate, utilizabile in oricare centru de transplant specializat in cazul in care ar fi nevoie de acestea.

PartajeazaShare on Google+0Share on Facebook0