Adresa ANAF catre ARBACS referitoare la Euromedics

ANAF a sanctionat STEM LIFE, cunoscuta ca EUROMEDICS, cu o suma intre 3,000 – 30,000 RON

ARBACS, prin rolul sau de a proteja interesele viitorilor parinti interesati de recoltarea de celule stem la nastere, a sesizat posibile practici de publicitate inselatoare practicate in piata de catre societatea S.C. STEM LIFE S.A. ce se promoveaza sub numele comercial EUROMEDICS.

Opinia ARBACS a fost confirmata de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala prin Serviciul Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate, care a dispus sanctionarea contraventionala a societatii STEM LIFE cu o suma in cuantum de 3,000 – 30,000 RON conform legii si aplicarea masurii complementare prevazute de art. 11, alin. (1) lit. a) alin. (3) din Legea nr. 15/2008 privind publicitatea inselatoare si publicitatea comparativa, republicata.

Prin aceasta ARBACS, Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem, reaminteste parintilor si celor interesati ca este un partener serios in asigurarea unui climat de incredere in piata celulelor stem si ca urmareste in mod activ respectarea de catre societatile de profil a legislatiei romane si incurajeaza adoptarea de catre acestea a spiritului Codului de Etica lansat de catre ARBACS in anul 2013.

PartajeazaShare on Google+0Share on Facebook0